Over ons

Even voorstellen!

Ik hou van yoga, van de yin variant tot de ashtanga en hot yoga variant. Elke vorm heeft een eigen werking op hoe ik mij voel en waar ik bewust mee aan de slag wil gaan. Na een aantal jaar verschillende vormen van yoga te hebben beoefend stelde mijn man mij de vraag waarom ik zelf geen les gaf. Ik was immers 4-6 maal per week in een studio te vinden. Door die ene vraag, ben ik mijzelf vele andere vragen gaan stellen. Wil ik dat wel? Hoe dan en welke yogavorm? Wat kan ik nog meer doen met mijn hobby/passie? Het balletje is gaan rollen en is er een reeks gebeurtenisen in gang gezet. Het geven van yoga lessen staat nog op mijn things-to-do-lijstje. Vanwege corona is het helaas lastig om met de opleiding die ik op het oog heb van start te gaan, wordt zeker nog vervolgd :-).

Met mijn laatste vraag zijn wij wel verder aan de slag gegaan en inmiddels staat er een sterk merk, 'YoZenga', met prachtige kwaliteits yoga- & sportaccessoires. Duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak staan bij ons voorop. Qua vormgeving en design kiezen wij voor mooie kleuren, prints en body alignments. Onze collectie bestaat uit artikelen die wij zelf ook graag gebruiken en waar wij 100% achter staan. Alles voor een fijne en effectieve practice/work-out!

YoZenga heeft inmiddels vele blije en tevreden klanten door heel Nederland en België. Wil jij ook met een blij en tevreden gevoel aan jou practice of work-out beginnen?! Kijk dan snel tussen onze collectie yoga- & sportaccessoires en schaf jouw eigen YoZenga mat en/of accessoire aan!

Specially Zen for you!
Patricia van YoZenga