Over ons

Even voorstellen!

Welkom bij YoZenga, waar we met trots een uitgebreide collectie hoogwaardige yoga- en meditatie artikelen presenteren. Onze zorgvuldig samengestelde collectie is ontstaan vanuit passie voor diverse yoga vormen, waaronder yin, ashtanga en hot yoga. Bij YoZenga staan duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak centraal, zodat jij met een fijn en tevreden gevoel aan jouw practice of work-out kunt beginnen.

YoZenga is ontstaan vanuit mijn eigen ontdekkingstocht in de wereld van yoga, gevoed door mijn persoonlijke reis en gestimuleerd door de aanmoedigingen en suggesties van mijn man. Wij zijn begonnen met onze yogamatten en hebben inmiddels een prachtige collectie met kwalitatieve yoga- en meditatie artikelen. Duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak staan bij ons voorop. Qua vormgeving en design kiezen wij voor mooie kleuren, prints en body alignments. Onze collectie bestaat uit artikelen die wij zelf ook graag gebruiken en waar wij 100% achter staan. 

Met al vele blije en tevreden klanten in Nederland en België nodigen wij jou graag uit om zelf de kwaliteit van YoZenga te ervaren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe yogamat, tas of andere accessoires, YoZenga biedt een uitgebreide selectie die voldoet aan jouw behoeften. Neem snel een kijkje in onze collectie en ontdek het beste voor jouw practice of work-out!

Specially Zen for you!
Patricia | YoZenga